3 MUSTHAVES UIT DE KAST VAN…


Musthaves wat zou je toch zonder moeten? Iedereen heeft ze wel in de kast hangen. In deze rubriek delen de lezeressen van kindermodeblog de top 3 musthaves voor hun kind!! Kijk lekker mee en ontdek nieuwe musthaves!

Naam: Viola Witjes
Leeftijd: 37
Kinderen: een zoontje,Tex (2 jaar)
Werk: officemanager

tex1

cap

Petje af…
… voor de cap! Meisjes kun je gemakkelijk ‘opleuken’ met accessoires. Voor jongens is dat wat lastiger. Al vanaf zijn geboorte heeft Tex iets op zijn hoofd. In het begin zachte beanies en nu hij wat ouder is, zet ik hem vaker een pet op. Je kunt ze in alle kleuren en stijlen vinden. Kijk maar eens voor leuke goedkope exemplaren bij de H&M. En wil je er één waar niet iedereen mee loopt, dan kun je bij de kleine webshops een specialere versie kopen.

 

tex2
broekencap

Skinny jeans…
… make your heart sing! Ik vind het lastig om leuke jeans voor Tex te vinden. Vaak zijn ze lomp en onflatteus. Maar een jeans is een item die je in je kast moet hebben. Tex is best fijntjes en daarom vind ik een skinny jeans het leukst bij hem staan. Deze skinny shopte ik afgelopen winter bij Zara. Er zit stretch in zodat hij lekker zit en Tex zich er makkelijk in kan bewegen. De grijze, verwassen look maakt hem lekker nonchalant en… je kunt er alles op dragen.
tex3

broekenshoes

The good old Converse All Stars…
… zijn een absolute musthave! Vorig jaar al shopte ik de lage witte voor Tex. Dit jaar heb ik de hoge zwarte aangeschaft. Ze zijn casual, stoer maar ook cute en je kunt ze overal bij dragen. Ook zijn ze soepel en makkelijk aan te trekken. Als je goed speurt op het Internet, vind je zeker een paar nieuwe in de aanbieding. Ook de tweedehands All Stars zien er vaak nog goed uit omdat de kids er snel uitgegroeid zijn.

Dankjewel Viola en Tex, voor jullie stoere inspiratie!

Lijkt het jou ook leuk om een keer jouw 3 musthaves te delen op Kindermodeblog? Stuur dan een mailtje met motivatie naar redactie@kindermodeblog.nl

 

 

Tags: , , ,