SCOTCH & SODA | OUTFIT SEM


Sem is op ontdekkingsreis vandaag, en zijn outfit van vandaag past daar helemaal bij! Eerder lieten we je met Rayans coole outfit al zien dat je makkelijk twee verschillende printjes met elkaar kunt combineren als je gebruikt maakt van dezelfde kleuren, en de outfit van Sem vandaag is daar ook een goed voorbeeld van. Sem draagt vandaag een mega stoere blouse van Scotch Shrunk met een tropische print op een broekje met zigzag print van de Zara. Het overhemd is echt één van onze favorieten uit de collectie van Scotch Shrunk! Hij is super stoer door de print in off-white en groen, en de patches op de ellebogen en de mouwen zijn makkelijk op te rollen door de mouwophouders. En het goede nieuws is, je shopt dit mega coole overhemd nu ook nog eens met korting! Sem is met zijn outfit helemaal klaar voor een ontdekkingsreis door de ‘rimboe’… 😉 Wat vinden jullie van zijn outfit vandaag?

Je kunt het overhemd (met korting!) shoppen via deze link

 

 

26klein

 

25klein

Je kunt het overhemd (met korting!) shoppen via deze link

 

Wat vinden jullie van Sems outfit vandaag?

Foto’s door Jamie Snoeck

Tags: