WAKAMONO | OUTFIT RAYAN


Hier word je toch vrolijk van? De outfit van Rayan is een goed voorbeeld van hoe je verschillende printjes met elkaar kunt mixen zonder dat de outfit chaotisch of te druk wordt. Het broekje is van Wakamono, een merk dat zich heel erg richt op het creëren van simpele looks met een gekke twist. Dat zie je ook bij dit broekje, de ‘poppetjes’ print is lekker gek, maar door het simpele design en de rustige kleuren blijft het broekje makkelijk te combineren. Rayan draagt vandaag de vissen trui van Mini Rodini (geshopt bij één van onze favoriete winkels in Utrecht, Noahs) op z’n Wakamono broek. De twee prints gaan goed samen doordat ze in dezelfde kleuren zijn uitgevoerd. Vinden jullie Rayans outfit ook zo tof? Have a funny day!

Je kunt het broekje shoppen via deze link
IMG_3678

IMG_3666

IMG_3668

IMG_3670

IMG_3667

IMG_3676

Je kunt het broekje shoppen via deze link


Wat vinden jullie van Rayans outfit? 

Foto’s door Nicole Korsten

Tags: ,