SEM IN SCOTCH & SODA


Leuke sweaters, daar kun je er toch nooit genoeg van hebben? Ik niet iig! En ik ben dan ook extra blij dat sweaters ook voor ons weer helemaal hot zijn. Rara wat ik draag ik vandaag 😉 Voor kids vind ik sweaters ook altijd leuk, maar vooral zo lekker makkelijk. Broekje aan, leuke trui erop en klaar.
En de sweaters van Scotch & Soda zijn ieder seizoen weer favoriet. Vandaag draagt Sem een grijs gestikte trui met geinige diep zee print erop. Deze trui doet nu nog iets wat winters aan, dus heb je meer zin in fris en kleurig? Alternatieven genoeg. Get inspired….!

Klik hier voor meer details van deze sweater

DSC_0252-001

DSC_0254

shrunk
Klik hier om deze trui te shoppen

OF klik hier voor mee Scotch & Soda!

 

Welke van deze sweaters vind jij het leukst?

Tags: ,

Plaats een reactie