PINATA PUM | TIP KINDERMODEBLOG


Hebben jullie deze coole outfit van Aiden al gezien? Sophary liet ons in haar blog al even kort kennismaken met het merk Pinata Pum, maar dit merk is zóó leuk dat we jullie nog even wat uitgebreider wilden voorstellen aan dit Spaanse pareltje! Let’s meet Pinata Pum! Pinata Pum is in 2013 in Barcelona opgericht door Helena en Andrea. Om meer controle op het productieproces te hebben, én omdat ze nou eenmaal trots zijn op het mooie Barcelona, worden alle items, stoffen en prints lokaal bedacht, uitgewerkt, geprint en geproduceerd. Samen creëren ze met iedere collectie een nieuwe fantasiewereld voor kids van 6 maanden tot 7 jaar oud. En het moet gezegd worden, dit concept is een absoluut succes! Het thema voor de zomer van 2015 is Jungle, en wanneer je eventjes rond kijkt in de webshop waan je je ook echt in de jungle. Bij de kids gaat dit merkje gegarandeerd scoren, want als er iets is wat kids goed kunnen, dan is het spelen in een fantasiewereld, en met Pinata Pum spreekt zelfs hun outfit tot de verbeelding! Wat vinden jullie van dit toffe merkje? En wat zouden jullie kids ervan vinden?

Om naar Pinata Pum te gaan kun je op deze link klikken 

pinata pum PP jungle 3 PP jungle 4 PP jungle 5 PP jungle

Om naar Pinata Pum te gaan kun je op deze link klikken

Wat vinden jullie van Pinata Pum?

Tags: , , ,