PINATA PUM | OUTFIT PEPPER


Door: Bonnie

Als er een stad is op de wereld waar ik me als een vis in het water voel dan is het Barcelona. De mediterrane cultuur gemixed met zowat alle nationaliteiten in de wereld. De kunst. De architectuur. De contrasten tussen modern en historisch. Het strand. Het eten. De wijnen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik ben in redelijk veel steden geweest op de wereld maar geen een stad haalt het bij Barcelona. Zelfs New York of Londen niet. Misschien omdat het een stad is die ik vrijwel zo goed ken als Eindhoven, waar ik een aantal kilometer vandaan woon. Misschien toch gewoon omdat het echt een geweldige stad is. En alles wat uit deze stad komt heeft dan ook meteen een streepje voor. Zoals Pinata Pum.

Het merk is opgericht in 2013 door twee creatieve Spaanse dames afkomstig uit Barcelona. Ze maken kleding voor baby’s tot kinderen van 7 jaar en met iedere collectie willen ze een nieuwe fantasie wereld creëren.

De kleuren en stoffen worden met zorg uitgekozen, de prints moeten een avontuur weergeven.

Trouw aan Barcelona worden de collecties vanuit daar ontworpen en ook het maken van de kleding ligt volledig in de handen van bedrijven gevestigd in deze heerlijke stad.

Vandaag draagt Pepper een vestje van het merk. Ik ben van mening dat je nooit vestjes genoeg kunt hebben. Ideaal om als jas te dragen op een lente dag, in de zomer mee in je tas voor als het ’s avonds wat afkoelt en in de winter als vervanger voor de trui.

Het vestje dat Pepper hier draagt is wat losser gebreid en sluit met 4 knoopjes. Het model valt erg mooi, is lekker lang en heeft afhangende schouders voor een nonchalante look. Deze week zullen we het niet echt nodig hebben qua weersverwachting maar het is zeker een item dat vaak uit de kast zal komen de komende maanden.

Get inspired!

 

Via deze link kun je shoppen bij Pinata Pum

PINATA#1

PINATA#2

PINATA#3

PINATA#4

PINATA#5

PINATA#6

PINATA#7

Klik hier om bij Pinata Pum te shoppen

Wat vinden jullie van dit nieuwe Spaanse kinderkleding merk?

Tags: ,