PINATA PUM | SPAANSE KINDERKLEDING


Vorig jaar tijdens de beurs in Parijs maakte ik voor het eerst kennis met de kinderkleding van Piñata Pum. Bij het zien en voelen van de stoffen was ik was meteen mega enthousiast! Ik zag daar de wintercollectie, dus niet de zomercollectie waarover ik en mijn team inmiddels een aantal keren geblogd hebben. Ik kan je vertellen dat de wintercollectie van Piñata Pum – die er binnenkort aankomt – nog veel leuker is!! Piñata Pum komt uit Barcelona – echt hè, het houdt niet op met geweldige Spaanse kinderkleding – en is een heel kindvriendelijk en vrolijk merk. Surf snel naar de shop en kijk maar eens of je er vrolijk van wordt…. En SALE is on, dus dat maakt het extra leuk 🙂 Loreen speelt nog even door in haar vrolijke top! Have a funny day…..!

Via deze link surf je direct naar Pinata Pum

_63A5862

_63A5756

_63A5860
Klik hier om Piñata Pum te shoppen

Wat is jullie indruk van dit merk?

Foto’s door Alina Krasieva

 

Tags: ,