SCOTCH & SODA | ZUSSEN


Lorell staat helemaal te stralen in haar musthave jeans jasje van Mees. Meer foto’s van dit te coole jasje én een sale tip vind je in deze blog. De outfit van Lois heb je als trouwe Kindermodeblog volger misschien ook al een keer voorbij zien komen. We kondigden namelijk de sale bij Kixx Online aan met deze super toffe outfit van Scotch R’Belle. Zien de zussen er niet enig uit?

Hoe is dat bij jullie thuis? Zijn de outfits van de kinderen vergelijkbaar qua stijl? Dragen ze wel eens het zelfde? Of juist totaal verschillend? Wij zijn enorm benieuwd en roepen jullie allemaal op om de leukste broers/zussen foto’s te mailen naar redactie@kindermodeblog.nl voor een nieuwe rubriek op Kindermodeblog!

Via deze link kun je Scotch R’Belle shoppen

IMG_3192

IMG_3193

IMG_3198

IMG_3199

Klik hier om Scotch R’Belle te shoppen

Mailen jullie je leukste broers/zussen foto’s naar redactie@kindermodeblog.nl ? Wij zijn benieuwd naar alle leuke foto’s!

Foto’s door Nicole Korsten

Tags: , ,