SALE ALERT | KIXX ONLINE


Zoals je weet posten we elke dag meerdere blogs op Kindermodeblog met nieuwe kindermode inspiratie, leuke outfits, combinatie ideeën en delen we onze beste tips met jou! Nu de uitverkoop van start gaat en we eindelijk onze wishlist zonder schuldgevoel kunnen ‘afstrepen’ lees: SHOPPEN!!, zullen wij je ook daarvan op de hoogte brengen. Eén van die webshops waar je écht de SALE niet van wil missen is Kixx Online. Daarom wachten we ook niet langer om dit nieuws met jullie te delen! Want bij deze geweldige kinderkleding webshop vind je echt meeeega veel leuke kindermode collecties. Ik denk dat elke moeder wel een paar van haar favoriete merken vind bij Kixx. Vertel ‘s, naar welk merk surf jij als aller eerste?

De leuke merken bij Kixx online zijn niet op de vingers van een hand te tellen maar je hebt natuurlijk baas boven baas hè! Ik ben – zoals je misschien weet – nogal weg van de kindercollectie van Scotch & Soda, genaamd Scotch Shrunk voor jongens en Scotch R’Belle voor meisjes. Ik surf bij Kixx dus meestal als eerste even naar Scotch om iets leuks voor Doutzen te shoppen! Oliver is helaas nog wat te klein, maar voor hem shop ik dit in de sale…..

0031. Trui Tumble ‘N Dry 2. Laarsjes name it 3. Broek Indian Blue Jeans 4. Trui Bor*z

Omdat ik Scotch zo gaaf vind leek ‘t me wel zo leuk om de SALE van Kixx aan te kondigen incl. inspiratie outfit! Een lekker zomerse outfit! Het is nog een beetje wisselvallig buiten, maar daar trekken we ons even niks van aan. Want de tijd is nu gekomen om onze zomer garderobe op orde te maken. Denk aan zwierige rokjes en rieten hoedjes, voor meisjes dan hè 😉

IMG_3143

Lois draagt een prachtige lichte rok met palmboompjes en een donkerblauw shirt waarbij de halslijn is versierd met schelpjes. Hoe schattig?! Ik denk dat echt elk meisje van dit shirtje een grote smile op haar gezicht krijgt. Ach ja, houdt maar op. Scotch & Soda, daar raak ik nooit over uitgepraat. Laat me weten wat je vindt van deze outfit van Lois. Zijn jullie net zo enthousiast als ik?! En, welke 3 merken van Kixx Online zijn jouw favoriet? Laat het me even op Facebook, ben best wel benieuwd namelijk…..

Via deze link surf je meteen naar Kixx Online

IMG_3137

IMG_3149

IMG_3148

IMG_3134
Klik hier om te shoppen in de SALE bij Kixx

Wat ga jij shoppen? En welke 3 merken zijn jouw favoriet?

Foto’s door Nicole Korsten

Tags: , , , ,