SHOPTIP | LOUISE MISHA


Een vintage look kan af en toe echt heel cool zijn, maar er zit een hele dunne lijn tussen vintage en ouderwets of oubollig. Een merk wat absoluut de spijker precies op de kop slaat is Louise Misha. Je shopt hier super toffe vintage items die absoluut niet ouderwets ogen. Zeker wanneer je combineert met modernere items kun je met de kleding van Louise Misha echt te gekke outfits creëren. Dit Parijse merk is in 2012 gestart met een handgemaakte accessoires lijn voor kinderen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig kleding en accessoires merk voor kids én voor moeders. Je kunt hier dus niet alleen te gekke outfits voor je dochter shoppen, maar ook een (matchende) outfit voor jezelf.. Cool toch! 😉 Houden jullie een beetje van een vintage look af en toe? En wat vind je van de collectie van Louise Misha? Have a happy day!

Via deze link bekijk je de hele collectie van Louise Misha

 

BC_LOUISE-MISHA-GIRL

Pant_Grenadine_Louise_Misha_4 Marcel_Icecream_Louise_Misha_1 Robe_Jazz_Grenadine_Louise_Misha_3 Pull_Doux_Amande_Louise_Misha_4 Top_Violette_Louise_Misha_3

 

Via deze link bekijk je de hele collectie van Louise Misha

Wat vinden jullie van dit merk?

 

Tags: ,