TIP: LEUKE ACCESSOIRES VAN LOUISE MISHA


Als trouwe fan van Kindermodeblog heb je in onze blogs vast wel eens te gekke accessoires gezien van Little Wannahaves. Little Wannahaves is een webshop die onwijs leuke accessoires verkoopt voor kinderen, zoals hippe tassen, mooie sieraden, warme mutsen en items voor in de kinderkamer. Alles wat je in de webshop ziet is leuk en om hebberig van te worden. Één van onze favorieten merken Louise Misha heeft accessoires die zo leuk zijn, dat we ze graag even met jullie willen delen. Voor wie het merk nog niet kent…. Louise Misha is opgericht in 2012 door twee vriendinnen uit Parijs. De twee vriendinnen begonnen toen met een sieradenlijn voor kinderen, maar inmiddels heeft het Franse merk ook kleding en tassen in hun collectie. De lijn van Louise Misha is erg girly met een vleugje vintage voor de echte meisje-meisjes. In de webshop van Little Wannahaves zie je mooie tasjes met pailletten, kraaltjes en pompons, maar ook lieve sjaaltjes met poezen-, hartjes- en bloemenprint. De sieraden van Louise Misha zijn echt to die for. De sieradenlijn bestaat uit lieve armbandjes en kettinkjes van gekleurd koord, met pareltjes, houten kralen, gouden details en pompons. Erg leuk voor de feestdagen! Wij raden je ook zeker aan om even een kijkje te nemen in de webshop van Little Wannahaves, want je kleintje zal vast ontzettend blij zijn met een leuk cadeautje van deze webshop. Enne een leuke tip: Little Wannahaves heeft een paar leuke items staan in de sale, waaronder een paar mooie exemplaren van Louise Misha! Shoppen dus.

Klik hier om de items van Louise Misha te shoppen.

sienna-2

plume

scarf_flower_4

Shop de mooie collectie van Louise Misha bij Little Wannahaves!

Wat vinden jullie van het merk Louise Misha?

Tags: , , ,