DE VERJAARDAGSOUTFIT VAN PEPPER


Door: Bonnie

Mijn kleine meisje wordt 5. VIJF!!!! Een hoop emoticons zouden hier goed van pas komen….

Toen Pepper vier werd was daar opeens een hele nieuwe fase. Een fase waarvan ik had gedacht dat ie heel heel moeilijk ging worden. Maar eigenlijk viel dat best mee. Een fase waar ze zo klaar voor was. Alles veranderde maar eigenlijk was dit ook wel leuk. Pepper werd van de oudste op het kinderdagverblijf opeens weer de jongste op school. Zo’n lief klein kleutertje waar de kinderen van groep 7 en 8 mee rondsjouwen. En nu? Met 5 is het geen klein schattig kleutertje meer. Maar een echte kleuter. Een kleuter die naar groep twee gaat en een hoop andere kleutertjes onder zich krijgt. Geen nieuwe fase dit keer maar gewoon alleen maar groter worden. En dat besef kan me soms echt verdrietig maken :(..

Maar ondanks dit alles is het gelukkig ook wel heel erg leuk. Mijn meisje te zien groeien. Te zien wat ze allemaal al kan en me zo vaak versteld doet staan. Afgelopen week heeft ze geleerd haar veters te strikken, ze heeft haar eerste balletvoorstelling gehad en is op haar eerste schoolreisje geweest. Voor het eerst is ze ook heel bewust met haar verjaardag bezig. Hoeveel nachtjes nog slapen, welke cadeautjes ze wil, welke kindjes op haar feestje. Zo cliché en zoetsappig maar echt iedere fase heeft weer zijn leuke dingen. Dus daar probeer ik maar aan te denken tijdens die verdrietige momenten.

Voor haar verjaardag heb ik dit jaar een geweldige outfit gekocht. Vorige zomer had ze een gympiece van Popupshop waar ik helemaal fan van was, en nog steeds ben. Toen er bij de huidige collectie weer een aantal van deze ’rompers’, zoals Pepper ze noemt, zaten heb ik alles gedaan om er eentje weten te bemachtigen. De flower versie want deze is toch wel mijn favoriet. Het broekrokje dat ze draagt is van Mango Girls. Om het iets stoerder te maken heb ik de outfit ’af’ gemaakt met een paar kniekousen en good old All Stars. Uiteraard wordt er op de dag zelf nog een feestelijke kroon aan toegevoegd 🙂

En nu maar hopen dat de zon schijnt zondag en dat het een perfecte dag wordt voor mijn 5-jarige-iets-grotere-kleine meisje!

Je kunt het gympakje via deze link shoppen

POPUPSHOP#2

POPUPSHOP#3

POPUPSHOP#4

POPUPSHOP#5

POPUPSHOP#6

POPUPSHOP#7
Klik hier om meer van PopupShop te shoppen

Wat vinden jullie van Pepper d’r outfit?

Tags: ,