5X HIP EN ORGANISCH


Mooie kleertjes shoppen, nieuwe combinaties maken, nieuwe stijlen uitproberen of zelf een nieuwe stijl creëren, daar worden we natuurlijk allemaal blij van… Dat je na een zorgvuldige shopsessie je kleintje ‘s ochtends in al die super stoere nieuwe items kunt hullen en dan vol trots de hele dag je hippe zoon of dochter zien stralen in hun te gekke outfit.. Niks beter dan dat toch? Toch kan het NOG beter.. hoe fijn is het namelijk als je dan ook nog eens kleding hebt geshopt die biologisch verantwoord en milieuvriendelijk geproduceerd is? Organische kinderkleding wordt steeds populairder en daar zijn wij heel erg blij mee! Er komen steeds meer organische kinderkleding merken op de markt en er zijn steeds hippere collecties te verkrijgen die steeds betaalbaarder worden. Wij hebben wat rond gespeurd en hebben een lijstje gemaakt met de 5 leukste en hipste organische kinderkleding merken. Shoppen jullie wel eens bewust organische kinderkleding? En missen jullie nog merken in dit lijstje? Let us know!

#1. BONDON Organics
Dit Zweedse kinderkleding merk heeft minimalisme en grafische prints als handelsmerk en maakt alleen maar unisex kinderkleding van organische stoffen. De collectie van dit merk is super stoer en heeft een échte Scandinavische uitstraling.

Bondon2

#2. Pigeon Organics
Het Engelse Pigeon Organics is 100% organisch, van het allereerste begin van het productieproces tot het uiteindelijke product. De collectie voor baby’s en kids is speels en modern met af en toe een klassieke twist.

Schermafbeelding 2015-05-25 om 12.57.12

#3. Tootsa Macginty
Als je Kindermodeblog al wat langer volgt, dan ken je dit super toffe merk vast al wel! Tootsa Macginty staat bekend om haar vrolijke, mooie en comfortabele unisex designs. De collecties van Tootsa komen altijd tot stand volgens ethische standaarden.

organische kinderkleding

#4. Mini Rodini
Nog zo’n merk dat haar maatschappelijke verantwoordelijkheid erg serieus neemt is Mini Rodini. De ontwerpen van het Zweedse Mini Rodini zijn altijd vrolijk en meestal voorzien van gekke of grappige prints. Met iedere nieuwe collectie probeert Mini Rodini het merk maar ook de ethische standaarden te verbeteren om zo niet alleen zichzelf maar ook de wereld een beetje beter te maken.

mini rodini

#5. Nui Organic
Last but not least kwamen we een klein maar erg mooi merkje tegen dat alleen maar gebruik maakt van 100% organische stoffen en geen gebruik maakt van sterke chemicaliën zowel voor je kleintje als voor de wereld waar je kleintje in opgroeit. De collectie van Nui is simpel maar erg stijlvol.

cotjertop_grande

Welke van deze vijf vind jij het leukst? En weet je nog hippe organische merken die niet in de lijstje voorkomen? Let us know! REAGEER OP FACEBOOK!

Tags: ,