MINI RODINI | VERJAARDAGSOUTFIT AIDEN


Door: Sophary

Allereerst wil ik je bedanken voor je hulp = reactie vorige week op mijn blog. Ik vind het super leuk om reacties te lezen op mijn blogs. Verjaardagsoutfit nummer 2 heeft overduidelijk de meeste stemmen gehad. Ik dacht mooi klaar te zijn met 1 verjaardagsoutfit, niet dus!

Als je 3 bent, ben je blijkbaar ook meteen een grote jongen. Want meneer heeft van de een op andere dag besloten dat het hoog tijd is voor zindelijkheid. Want tja, luiers zijn nou eenmaal alleen voor kleine babytjes – volgens Aiden. Ik wist niet wat me overkwam. Whaaaaaa, wat nu? Hoe ga ik hem helpen?

Ik heb besloten het gewoon op me af te laten komen. Op een paar kleine ongelukjes na, gaat het best goed! Dat betekent dat mama goed voorbereid moet zijn met extra kleding en dus verjaardagsoutfitjes. Gelukkig vind ik dat totaal niet vervelend.

Vandaag heeft Aiden 2 verjaardagsoutfits aangehad. De eerste is al bekend (zie vorige blog) en de andere outfit kun je hieronder bekijken. De broek van Mini Rodini is lekker zacht en dun van stof, dus helemaal warmteproof. Deze broek heb ik gecombineerd met een rood/witte streepjes sweater. Dat maakt het geheel lekker zomers. Wat vind jij van deze outfit?

Via deze link kun je Mini Rodini shoppen

DSC_0542

DSC_0536

DSC_0552

DSC_0544
Klik hier om Mini Rodini te shoppen

Wat vinden jullie van de outfit van Aiden?

Tags: ,