DE VERJAARDAGSOUTFIT(S) VAN AIDEN


Door: Sophary

Volgende week wordt Aiden al weer 3 jaar. Niet te geloven hoe snel dat gaat zeg! De laatste weken gaat geen dag voorbij dat hij minstens 1 keer per dag het volgende zegt; ‘Aiden is bijna jarig – dan wordt Aiden 3 jaar – Aiden wil ‘sliegsluig’ oftewel vliegtuig – die kun je in de speelgoedwinkel kopen’. Fijn he, zo’n kleuter die meedenkt ;-). Dus dat vliegtuig staat ook al een tijdje ingepakt in de schuur.

Als je jarig bent, krijg je niet alleen cadeautjes, maar dan heb je ook recht op een coole verjaardagsoutfit. YES!!!! Ik kan weer legaal shoppen. Uiteraard is het niet bij 1 item gebleven zoals je me ondertussen al kent. Dus ik heb meerdere setjes samengesteld. Ik kan niet kiezen! Helpen jullie mee?

 

Outfit 1: shirt (Zara), Broek (Zara), Vest (Finger in the Nose), Schoenen (Zara)

Outfit 2; spijkerblouse (Zara), Broek (Mini Rodini), Schoenen (Vans)

DSC_0461 (1) DSC_0515 DSC_0498 DSC_0518 (1) DSC_0539 DSC_0519 DSC_0502 DSC_0503

 

Heb je zin om te shoppen? Kijk dan eens in ons webshopsoverzicht

Tags: ,