MINI RODINI WINTERJAS | OUTFIT AIDEN


Door Sophary:

Als het aan mij ligt, kunnen we vanaf vandaag de zomer officieel afsluiten. Want ik ben enorm klaar voor dikke wintertruien, vesten en jassen. En dat betekent natuurlijk ….. winteritems aanvullen ;-). De eerste prioriteit is de winterjas. Ondanks dat ik de winterjas van Aiden ondertussen al meer dan een maand in de kast heb hangen, was het toch even zoeken naar die ene perfecte winterjas.

Wat vind ik belangrijk aan een goede winterjas;

  1. Bestand tegen het Nederlands weer (kou, regen, wind en sneeuw)
  2. Comfortabel
  3. En niet het minst onbelangrijk … Fabulous en een beetje opvallend

Het was heel erg lastig om de perfecte winterjas te vinden, want je hebt zo veel keus. Ik had de zoektocht naar een goede winterjas toch een beetje onderschat. Na veel speurwerk zowel online als offline, is mijn oftewel Aiden’s keuze gevallen op een winterjas van Mini Rodini. En ik kan je verzekeren dat een keuze uit de winterjassencollectie van Mini Rodini ook weer knap lastig was. Maar na lang wikken en wegen is het deze jas geworden …

Wat vind jij van onze keuze?

Je kunt de jas shoppen via deze link

DSC_1195

DSC_1210

DSC_1187

DSC_1190

DSC_1174

Klik hier om deze jas te bestellen

Wat vinden jullie van Aiden’s jas? En heb jij al een winterjas gescoord?

Tags: ,

Plaats een reactie