AIDEN VEEL TE VROEG IN MINI RODINI


Door: Sophary

YES! Eindelijk is daar de lentezon. Aiden kan net als ik niet wachten om buiten in het zonnetje te gaan zitten, heerlijk! Helaas gaat mijn Aiden-wekker iedere ochtend rond 6.00 uur af – weekend of geen weekend, dat maakt hem niks uit. Even wachten nog dus voordat de zon opkomt. Gelukkig hebben we een tuin op het zuiden en vroeg in de ochtend zon.

Het is zover … daar is de zon en Aiden staat al ongeduldig bij de achterdeur. Hij heeft in de tussentijd gedoucht, 2 boterhammen op, een beker melk gedronken, 2 puzzels gelegd, een treinspoor gebouwd (en iets te enthousiast ook weer afgebroken) en is gestyled voor een dagje buiten spelen. En toch is het nog maar 9.00 uur. Ja, je leest het goed! Pfffff, ligt het aan mij of kun jij ook niet wennen aan die belachelijk vroege tijdstippen? Vandaag is het gelukkig iets minder erg, de zon schijnt!

Ik heb hem verteld dat we ook foto’s gaan maken voor de blog en dat als hij goed meewerkt, iets lekkers krijgt. Terwijl ik mijn camera klaarmaak, hoor ik buiten ‘Kom je mama, ik ben klaar hoor?!’  HUH? ‘Wat sta je daar te doen?’ vraag ik … ‘Foto!’ roept hij en sluit zelf af met … ‘dan Aiden snoepje’ Tja, daar kan ik toch echt niks tegen in brengen 😉

Aiden z’n trui is van Mini Rodini, z’n broek van Zara en z’n schoenen van Nike. Mijn dag – die nog heel lang duurt – kan nu al niet meer stuk!

Via deze link kun je Mini Rodini shoppen

DSC_0307 DSC_0248 DSC_0251

Klik hier om Mini Rodini te shoppen

 

Is jouw kindje ook altijd zo vroeg wakker?

Tags: ,