POLARN O. PYRET START UV KINDERKLEDING LIJN


Eerder vertelden we jullie al dat we zóó blij zijn dat er eindelijk wat meer hippe UV kinderkleding op de markt begint te komen, en nu is er nog een super tof merk dat een UV lijn is begonnen: Polarn O. Pyret! Sind dit jaar is Polarn O. Pyret begonnen met de verkoop van een UV kledinglijn, en daar zijn we blij mee! De zonbeschermende items zijn gemaakt van polyamide en elasthan waardoor het super lekker zit, en zelfs nat makkelijk aan- en uit te trekken is. De UV kleding beschermt je kids tot wel 50 SPF én is ook nog ééns eco-vriendelijk. Top toch?

De collectie bestaat uit simpele ontwerpen en effen designs, maar bevat super veel vrolijke kleurtjes. Perfect voor een vrolijke, zomerse dag op het strand! Wij stoppen dit jaar in ieder geval een aantal UV items van Polarn O. Pyret in onze vakantiekoffer! Wat vinden jullie? Gaat er bij jullie ook een setje in de koffer? Have a sunny day!

Bekijk de hele UV collectie van Polarn O. Pyret via deze link

Polarn 1 Polarn 2 Polarn 3 Polarn 4

Bekijk de hele UV collectie van Polarn O. Pyret via deze link

Wat vinden jullie van de UV collectie van Polarn?

Tags: , ,