KINDERKLEDING REVIEW: POLARN O. PYRET


Door: Caroline, mama van Gijs

Een voorliefde voor Scandinavische kleding heb ik al jaren, daar wordt echt de allermooiste kleding gemaakt. Mijn geluk kon dus ook echt niet op toen ik medio 2013 tegen de nieuwe Zweedse kinderkledingwinkel Polarn O. Pyret in Utrecht aanliep. En loop dan maar eens met lege handen naar buiten…

Mijn oog viel direct op het klassieke stoere en comfortabele streepjesshirt, waar Polarn echt bekend om staat. En niet voor niets, want de kwaliteit en pasvorm zijn super het shirtje is perfect te combineren. Maar nu is het tijd voor wat anders, iets heel anders én iets wat ik zelf in eerste instantie nooit zou kopen.

Gijs gaat een geweldig shirtje en broekje/ huispakje van Polarn O. Pyret testen met een stoere en kleurrijke boerderij print erop. Wederom is de pasvorm super en voelt de stof perfect aan, dus dit gaat helemaal goed komen. Binnen kun je het huispakje als geheel dragen of combineren met een effen boven- of onderstuk. Daarnaast kun je voor overdag of buiten het shirtje of broekje afzonderlijk perfect combineren met basis kledingstukken. Kortom, er zijn mogelijkheden te over.

Maar is dit huispakje nou HOT or NOT en niet geheel onbelangrijk wat vond Gijs ervan? Gijs vond het huispakje van Polarn echt briljant, want de print is een vrolijke boerderij print en tja, welke dreumes wil dat nou niet? Daarnaast is de stof super zacht en rekt goed mee met aan- en uitkleden, want dat is niet zijn grootse hobby. Dus ik zeg mede namens Gijs: het huispak van Polarn is helemaal HOT!

Dit pakje shoppen bij Polarn O. Pyret of gewoon zin in meer inspiratie? Check de webshop hier

Tags: , ,

Plaats een reactie