MUSTHAVE DRESS: WAKAMONO


Wat een superlekker weer gaat het worden vandaag! Daar worden we toch helemaal blij van?! Tijd om een leuk jurkje aan te trekken óf opzoek te gaan naar de leukste exemplaren. Dit leuke jurkje van het nieuwe kinderkleding merk Wakamono wil ik graag met jullie delen! Het jurkje is van lichtroze stof en heeft een superleuk zonnig printje. De combi zacht roze en geel is altijd goed, maar dit jurkje is een snoepje, maar een stoer snoepje dan wel! De stof is wel dun, beetje t-shirt achtig. Dat je het even weet 😉 Lorell draagt er een jasje bij van Tumble ‘N Dry en zwarte All Stars. Have a SUNNY DAY!

Je kunt de jurk shoppen via deze link

IMG_3522

IMG_3491

 

IMG_3504

IMG_3516

IMG_3527

IMG_3519
Klik hier om naar het nieuwe merk Wakamono te surfen

Wat vinden jullie van dit jurkje?

Fotografie door Nicole Korsten

Tags: