MORLEY MUSTHAVE JURK


Door: Bonnie

Lente. Hij lijkt dan eindelijk echt te zijn begonnen. Wat heb ik hier naar uitgekeken! Die eerste zonnestralen. Zonder jas naar buiten. Lekker ijsjes eten in de zon. Vogeltjes die fluiten. Bomen en bloemen die in bloei staan. Heerlijk!

Een van die kleuren die echt bij de lente hoort is geel. Een kleur die staat voor vrolijkheid, zon, energie. Sommigen vinden de kleur prachtig, anderen verschrikkelijk. En mijn mening over de kleur is niet helemaal objectief aangezien ik deze kleur als achternaam heb.

Toch komt het niet zo snel voor dat ik gele dingen aanschaf. Tot dit jaar dan. Opeens prijken er een aantal gele accenten aan de muur. En ook op de bank is de kleur terug te vinden.

Een week geleden toen ik even naging wat Pepper al allemaal voor de zomer heeft, kwam ik erachter dat er ook in haar kast de nodige gele dingen zijn beland deze lente. Een van die dingen is dit prachtige jurkje van Morley. Een luchtig katoenen A-lijn jurkje met een mooie grote strik. En hoewel ik de kleur eigenlijk altijd mooier vind bij mensen met donker haar of een wat getinte huid, vind ik het jurkje haar prachtig staan. Nu al met die witte melkflesjes eronder dus dat kan alleen maar beter worden ūüėČ

Stay tuned voor nog meer geels!

Je kunt het jurkje shoppen bij BonbonontheBlock

MORLEY#1

MORLEY#2

MORLEY#3 (1)

MORLEY#4

MORLEY#5

MORLEY#7
Klik hier om te shoppen bij BonbonontheBlock

Wat vinden jullie van ‘t jurkje van Pepper?