NIEUW MERK: WAKAMONO


We zijn allemaal wel dol op nieuwe dingen, nieuwe spulletjes en nieuw kleertjes! Ik kan iig echt heel blij worden van een nieuw kinderkleding merk dat ik helemaal leuk vind. Tijdens het beurzen seizoen hoop ik dan ook elke keer weer nieuwe merken te ontdekken! De tijd om urenlang het internet af te struinen opzoek naar nieuwe kinderkleding merken, heb ik helaas niet meer. Ruim 4,5 jaar geleden toen ik net begon met Kindermodeblog had ik deze tijd wel en surfte ik de hele wereld rond opzoek naar nieuwe kinderkleding merken en de leukste webshops. Nu worden mijn dagen gevuld met tal van andere taken die horen bij het runnen van een blog. Maar nog steeds word ik enorm blij van nieuwe merken dus. En ik vind het echt geweldig dat er zoveel leuke kinderkleding merken uit totaal verschillende landen komen. Ik heb inmiddels uit zoveel verschillende landen post ontvangen, landen waar ik zelf nog nooit ben geweest! Het nieuwe kinderkleding merk dat ik vanavond nog even met jullie wil delen is Wakamono. Wakamono wordt gemaakt in Turkije, waar de ene eigenaresse vandaan komt, maar het heeft ook veel invloeden uit Denemarken, waar de andere eigenaresse vandaag komt. Ik liep dit leuke vrolijke merk tegen het lijf in Parijs en bij mij ging er gelijk een vlammetje branden. Volgensmij heb ik jullie destijds ook al wel wat laten zien in mijn reports of op mijn Instagram, maar dat zijn jullie vast al vergeten. Ik zelf namelijk ook! 😉 Maarrr….. Let’s meet Wakamono. Een speels merk, met opgewekte kleuren en printjes, maar toch met een super cool randje. Ik vind het super leuk!! Hier thuis hangt er al het een en ander in de kast en ook tijdens de shoots van Kindermodeblog hebben de kids er al in rondgehuppelt. Binnenkort zal ik dus een hoop Wakamono inspiratie met jullie delen! 🙂

Wat is jullie eerste indruk van Wakamono?

Via deze link surf je naar de shop van Wakamono

Vastleggen in volledig scherm 4-5-2015 121803 Vastleggen in volledig scherm 4-5-2015 121816 Vastleggen in volledig scherm 4-5-2015 121747 Vastleggen in volledig scherm 4-5-2015 121739 Vastleggen in volledig scherm 4-5-2015 121727 wakamono

Klik hier om te shoppen bij Wakamono

Wat vinden jullie van deze nieuwkomer?

 

Tags: