NOA IN SUPERGAAF PETIT BO JURKJE


Als ik aan het Zweedse kindermode merk Petit Bo denk, denk ik aan franjes! Met Petit Bo zul je opvallen! Wat een geweldige jurkjes, broekjes en tops. Girly en stoer te gelijk. Ik ben verliefd op Petit Bo. Een tijdje al. Doutzen heeft al verschillende items van dit merk met veel plezier gedragen. Ik twijfelde dit keer enorm tussen de Ania dress en de Bibi dress, ze zijn allebei zo mega gaaf! Ook de sweatpants met panterprint vind ik een aanrader. Het is maar goed dat de collectie niet zo groot is, want kiezen is al moeilijk genoeg. Je shopt Petit Bo bij de nieuwe webshop Toddlers and Tees, waar ze trouwens ook een heleboel andere super gave merken hebben. Noa de draagt haar Petit Bo jurk met een funny legging van Scotch R’Belle. Have a fashionable day!

Klik hier om Petit Bo te shoppen

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-36

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-34

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-39

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-31

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-42

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-44
Klik hier om Petit Bo te shoppen

Wat vinden jullie van dit jurkje en het merk Petit Bo?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie