PERSOONLIJKE COLUMN: DURVEN, DOEN EN DOORZETTEN

Mijn agenda zit aardig vol geramd en ik moet de laatste tijd steeds meer plannen. Vandaag had ik – na twee overvolle dagen met o.a. een fotoshoot – vrijwel de hele dag een vrije dag. ‘Vrij’ dan wel tussen aanhalingstekens. Als blogger en als ondernemer ben je namelijk nooit vrij. Maar dan ook echt nooit! Dus nadat ik Oliver in bed had gelegd en ik met een tijdschrift op de bank had kunnen neerploffen of waarin ik even de Mount Everest aan schone was had kunnen opruimen heb ik tóch nog even wat mailtjes weggewerkt, een paar blogs (af)geschreven, foto’s ingevoerd, social media bijgehouden, een statusupdate op Facebook geplaatst, een paar vragen op instagram beantwoord, een telefonisch overleg gedaan, items bij elkaar geshopt voor een nieuwe shopping, nog even een blog online gezet, een voorstel voor een nieuwe samenwerking gedaan, een duikje genomen in de bezoekersaantallen, een paar spamreacties verwijderd, een paar blogs ingepland, stukje voorbereiding gedaan voor de fotoshoot van volgende week, de afspraak van morgen voorbereid en toen werd Oliver alweer wakker. Goh. En weer twee uur voorbij. En toen snel naar school gerend om de kinderen op te halen.

Vanmiddag ging ik met Nanna, Kick, Doutzen en Oliver naar de speeltuin. Deze speeltuin ligt in het midden van het centrum en is helemaal afgesloten door een blok met huizen. Altijd als ik daar door de poort heenloop, glijd even alles van me af. Het is dé speeltuin waar ik ondanks alle gillende kinderen heel relaxed word en waar de kinderen zich uren, maar dan ook uren kunnen vermaken. Gaan we nu al naar huis? Oliver heeft voornamelijk bij me op schoot gezeten, maar ook nog even geschommeld, van de glijbaan gegleden en een (baby)balletje getrapt. Na afloop nog een lekker ijsje gegeten. Heel gezellig en heel fijn zo met de kids.

Maar nu is het alweer avond en schrijf ik mijn wekelijkse persoonlijke column. En het leek me dus zo leuk (en gezellig) om wat inspiratie van jullie mee te kunnen nemen in dit stuk. Maar na mijn vraag om vragen zojuist op Facebook, blijft het akelig stil. Toch vreemd. Is er niks meer te vragen? Zijn er geen vragen meer? Ik weet het niet. Ik begin even te twijfelen. Waarom geen vragen? Of durven jullie niet? Ik begin even aan mezelf te twijfelen. Zal ik vanavond misschien een keertje overslaan? Om toch een vrije woensdag avond te nemen? Ik schuif dit idee meteen opzij. Durven! Doen!  En doorzetten! Dat is waar het om gaat. Ik besluit om me even niks van ‘jullie’ aan te trekken. Misschien zitten jullie nu wel in een lekker restaurant aan een stukje rood vlees of aan een koud wit wijntje? Of misschien zit je wel in lotus houding tijdens een heerlijke Yoga les? Of misschien ben je rondjes aan het rennen ter voorbereiding van de marathon in New York? Of misschien zitten jullie nu met een fijn tijdschrift in een schuimend bubbelbad? Groot gelijk. Gewoon doen! Trek je maar niks van mij aan. Ik doe ook gewoon mijn ding!

– X♡ – Free

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-39

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-54

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-3

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-1

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-66

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-38

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-10

Frederieke: Broek en sweater Pull & Bear
Nanna: Broek Petit Bo (Toddlers & Tees) Jasje Scotch (Kixx-online) Shirt Ebbe (BonbonontheBlock)

 

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

 

Tags: , ,