PERSONAL REPORT: MARTINHAL BEACH RESORT

Precies een week geleden zat ik ook achter de laptop voor mijn personal column. Ik schreef dat ik vroeg naar bed moest omdat onze wekker ‘midden in’ de nacht zou gaan….Nou uiteindelijk werd het toch een latertje én vervolgens een vroegertje! Ik ging te laat naar bed, en de wekker ging té vroeg. Om 4.00 stond onze taxi voor de deur om naar Schiphol te gaan! En in die paar uurtjes dat ik kon slapen lag ik toch nog wat onrustig heen en weer te woelen, omdat ik bang was om me te verslapen. Maar ja, dat gebeurt natuurlijk helemaal niet. Het grote voordeel is, wanneer je op vakantie gaat is in één klap je vermoeidheid verdwenen. En Doutzen vond het zo spannend om ‘midden-in’ de nacht op te staan en door de taxi opgehaald te worden. Ze had praatjes voor tien onderweg naar Schiphol! We hadden echt zoooooo’n zin in 3 dagen Martinhal Beach Resort! Ik had keihard vooruit gewerkt, het team draaide de sites en social media gewoon door vanuit Nederland en wij gingen er lekker een paar dagen tussen uit. Voor werk weliswaar, maar het voelde natuurlijk he-lemaal niet als werk 🙂

foto 1 (5) Daar gaan ze dan! De kids en hun geinige koffertjes 🙂

foto 2 (4)

Wat een heerlijk uitzicht! Zon, zee en strand. Wat wil je nog meer?

IMG_7360 - kopie

Ook Doutzen en Morris keken hun ogen uit!

foto (22)

Ja hoor. Het zwembad ligt er mooi bij 🙂

foto 4 (3)Hup uit de warme kleren. Korte broek aan en een shirtje! Welcome in Paradise Martinhal!

foto 1 (9)

Zin om te plonzen! 🙂

foto 4 (4)

Ik ben dol op ‘lekkere’ koffies en de koffie was er ook erg lekker….. 😉

DSCN0059

Eén van de 5 zwembaden is deels overdekt! Ik vond het er cool uitzien! Maar het is natuurlijk vooral erg handig, voor als het weer niet optimaal is….!

DSCN0076

Witte muren en houten deurtjes. Vraag me niet waarom, maar ik hou ervan.

DSCN0064

In het resort zijn verschillende restaurants aanwezig. In elk restaurant is er een kinderhoek (mét oppas) of zoals hier, een speelplaats met genoeg leuks voor rond rennende kids! Kinderen hoeven zich er geen seconde te vervelen, terwijl mama en papa en in dit geval ‘wij’ (de bloggers Jerr van MamaGlossy, Bettina van Citymom en Annemiek van Keukenliefde én ik) heerlijk kunnen genieten van lekker eten en een wijntje ) Ouders blij, kinderen blij = TOP combinatie.

foto 1 (7)

Geen zon, maar ik bleef lachen! Ik voelde me er super happy!

foto 1 (6)

Fotomomentje 😉 Ik hou van dit kleurtje!

IMG_7621

Morris opzoek naar schelpen op het strand.

foto 2 (5)

Op het Martinhal Resort zijn ook een aantal kleine winkeltjes aanwezig. Met o.a. een supermarkt waar je echt alles kunt krijgen en een klein winkeltje met badkleding. Mocht je dus je bikini vergeten?! Geen stress. Alles is daar te krijgen en ik heb genoeg leuks gezien én ik spotte deze smurfies! Hoe lief…!

foto 5 (3)

1 van de 5 zwembaden, uiteraard weer mét babybad (rechts)

foto 3 (5)

Doutzen en Morris konden heerlijk samen spelen en er werden zelfs slippers uitgewisseld…. 🙂
Morris draagt een trui van Mini Rodini en broekje van Mingo Kids. Doutzen d’r jurkje is van Wakamono en vest van Little Pieces.

foto 4 (8)

Martinhal was jarig! 5 jaar!! Er was taart, champagne en voor de kids een goochelaar geregeld. Partytimeeeee! foto 3 (8)

Klaar voor een duikkie! Doutzen natuurlijk in haar ijsco Uv-pak van Beach & Bandits.

foto 3 (7)

Doutzen had haar voet gestoten en de ‘nanny’ kwam gelijk in actie en toverde pleisters tevoorschijn! 

IMG_7566 - kopie
En terwijl wij een rondleiding kregen over het park + Mommy Me-time (lees: een massage) werden de kids vermaakt op het strand en in de kids club. Ik bedoel maar, het kan daar allemaal.
DSCN0110

Selfie met een view 😉

foto (19)

Jammie!

foto 1 (11)

Het interieur van Martinhal is echt prachtig!! Daarover binnenkort meer op MamaGlossy. Ik vond deze roze stoel erg leuk!!

foto 2 (10)

En deze vaas dan, hoe cool! In de kindermode gaan we dit beestje ook veel zien de komende tijd….

foto 3 (9)

Okey. Nog ééntje dan. Om het af te sluiten!
Het waren 3 fantastische dagen.  Martinhal Resort is echt zo te gek en een super aanrader. Alles helemaal afgestemd op kinderen en hun ouders. Echt werkelijk aan alles is gedacht!
Het was ook super gezellig met de andere bloggers, en heel, héééél fijn om dit samen met mijn dochter te kunnen doen. 

foto 2 (7)

foto 5 (5)

Bye Martinhal! Doei doei Portugal!

 

Meestal krijg ik heimwee naar huis maar nu heb ik heimwee naar Martinhal Beach Resort!
Ik mis het. Ik wil én ik ga terug! Het was fantastisch!