PERSONAL POST: WAT GAAT ER MEE NAAR PORTUGAL?

Vanavond ga ik vroeg naar bed!! Want onze wekker gaat vannacht ‘midden-in’ de nacht. En Doutzen vindt dat zóóó leuk en spannend. We gaan een paar dagen naar Portugal, naar Martinhal Beach Resort. Samen met een paar andere bloggers (waaronder Jerr van MamaGlossy.nl) mogen wij de kindvriendelijkheid gaan uittesten van dit hotel. De kindjes gaan dus gezellig mee en er is van alles te doen voor ze! Ik ben echt mega benieuwd wat ons allemaal te wachten staat! Ik zal jullie volgende week vertellen hoe het is geweest en als je het leuk vindt om het ‘live’ een beetje mee te volgen, haak dan aan op mijn instagram account. Uiteraard draait Kindermodeblog vanuit Nederland gewoon op volle toeren door….Met veel leuke blogs, oranje inspiratie, outfitblogs en natuurlijk de Hippe Kids. Blijf dus lekker gluren elke dag!

Free zou Free niet zijn als mijn koffer nu al bepakt en bezakt klaar stond in de gang. Mijn eigen koffer moet ik zo nog tevoorschijn toveren, maar voor Doutzen ben ik al een heel eind….. Met veel vrolijke stofjes en kleurtjes van o.a. Wakamono, name it, BakerBridge, Zara en Beach & Bandits. En met Doutz haar grote pronkstuk, een My Little Pony koffer 😉

Ik kan niet wachten om met mijn meisje op avontuur te gaan!
Hebben jullie al vakantie plannen voor de mei vakantie en/ of de zomer vakantie?

– X♡ – Free

foto 4

foto 4 (1)

foto 5

foto 1 (2)

foto 3 (2)

foto 2 (1)

 

Leuk als je me volgt op Instagram

Tags: , ,