HIT: LEUKE SUEDE JASJES MET FRANJES


Suede jasjes met franjes gaan we de komende tijd heel veel zien! Ook in de damesmode.¬†Misschien heb je mijn zwarte jasje met franjes gespot in mijn personal column? Ik liep deze week tegen een mouwloze variant aan en hoewel mijn handen jeukten, was ik toch zo sterk om deze gewoon te laten hangen ūüėČ en mezelf ‘toe te spreken’ nee je heb al zoiets. Ook voor little girls is er echt een geweldige variant te koop! Je shopt deze bij Zara en dat mag geen grote verrassing zijn. Misschien zag je het jasje al eerder voorbij komen op Kindermodeblog?! Ook Nanna maakt de straten onveilig in haar coole jassie met franjes! Onder dit jasje draagt ze een trui met lieve giraffenprint √©n een lange legging van Polarn O. Pyret! Wat vinden jullie van haar outfit?

Om het jasje te shoppen klik je hier

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-1

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-12

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-38

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-35

 Via deze link surf je snel naar Zara.nl

Wat vinden jullie van dit jasje?

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: ,