POLARN O. PYRET


Een tijdje terug brachten wij jullie via Kindermodeblog al op de hoogte van de komst van het Zweedse merk Polarn O. Pyret naar Nederland. Ook konden wij jullie toen het goede nieuws brengen dat dit leuke merk hun allereerste concept store ging openen, en wel in Eindhoven! Zijn jullie hier al geweest?

Polarn O. Pyret staat bekend om hun streepjes. Rode met witte streepjes, blauw met rood, blauw met wit, noem het maar op. Denk je aan Polarn O. Pyret, dan denk je aan hun alom bekende streepje. Maar, zij staan om nog meer positieve aspecten bekend. Wat dacht je van hun collecties die op een duurzame manier geproduceerd worden? Een positieve ontwikkeling, waaraan vele andere merken een voorbeeld kunnen nemen.

Wat daarnaast ook fijn is om te weten, de kinderkleding van Polarn O. Pyret is heerlijk lekker draagbaar! Dus geen stijve stofjes of vervelende materialen, nee echt elk kledingstuk is gemaakt van de fijnste stofjes die ervoor zorgen dat de kleding lekker te dragen is voor de kids. Daarnaast zijn de stofjes van deze collectie lekker stevig en zul je je kind er niet gauw op betrappen dat hij/zij het kapot heeft gemaakt 😉 Dus kids, dat betekent: lekker spelen en ravotten! Het mag en kan, met de kinderkleding van Polarn O. Pyret.

Zoals je inmiddels weet staat de (basis) c0llectie van Polarn O. Pyret bekend om hun blauwe en rode streepjes. Maar we kunnen jullie verklappen dat er dit seizoen veel meer kledingstukken tussen zitten met hele leuke, andere prints dan alleen maar streepjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke autootjes voor stoere jongetjes? Of van schattige ballerina’s voor de echte girlies? Dit seizoen zijn dit enkele voorbeelden van printjes die je terug kunt verwachten. Maar, wel printjes die gewoon áltijd leuk zijn voor kinderen. En dat zorgt weer voor die tijdloze items waar Polarn O. Pyret bekend om staat.

polarnopyretEen voorbeeld van de fijne basiscollectie van Polarn O. Pyret: streepjes!

polarnopyret
En nog meer streepjes! Het handige van streepjes is dat het uniseks is

Van de streepjes gaan we nu over naar de nieuwe basic items, die je vanaf nu ook kunt shoppen op hun webshop:

polarnopyret
Lekkere T-shirtjes voor jongens met leuke prints. Ook de sweaters zijn helemaal top: leuk op een spijkerbroek en gympjes eronder, maar ook lekker relaxt voor een ‘lazy sunday’.

polarnopyret
Voor de meiden zien we lekker veel hartjes terug in shirtjes en korte broekjes. Ook zien we ballerina’s op shirtjes en slippertjes, hopelijk kunnen we deze ook snel aan onze voetjes trekken!

Blijf op de hoogte van dit Zweedse merk door ze te liken op hun Facebook pagina!

Tags: , , ,

Plaats een reactie