NANNA MET POLARN O. PYRET LAARSJES


Heerlijk door de bossen wandelen, de mooiste bladeren zoeken en de eendjes voeren is in de herfst natuurlijk hartstikke leuk, maar…. welke schoenen trek je je kindje dan aan? Nette schoenen zijn geen optie en witte sneakers krijg je waarschijnlijk niet meer schoon. Dan worden het toch maar regenlaarsjes….. maar waar vind je nou echt leuke regenlaarsjes? Wij weten waar! De webshop Polarn O. Pyret heeft hele hippe gestreepte laarsjes in het rood of blauw, waar wij ontzettend blij van worden. Vandaag hebben we bij Nanna de leuke blauwe laarsjes aangetrokken en ook zij werd er hartstikke blij van. De laarsjes zitten onwijs lekker en zijn goed stevig, ideaal voor een boswandeling! Maar de laarsjes kunnen ook gewoon naar school gedragen worden. We hebben de laarsjes gecombineerd met een vestje, rok en jas alle drie van Zara (goed voor de portemonnee!) en een t-shirt van Tumble ‘N Dry. Wat vinden jullie van deze geweldige regenlaarsjes van Polarn O. Pyret? Je vindt de link hieronder. Pssst…. misschien zijn de leuke laarsjes wel een mooi Sinterklaas cadeau?! Shoppen dus!

Je vindt de hippe laarsjes van Polarn O. Pyret in de webshop!

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-6

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-11

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-12

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-7

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-14

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-13

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-8

Klik hier om de laarsjes die Nanna draagt te shoppen!

 

 

Wat vinden jullie van de gestreepte laarsjes?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,