PERSOONLIJKE COLUMN: DOE MIJ NOG MAAR….

Elke week is het raak! De wekelijkse fotoshoot bij Kindermodeblog. Inmiddels alweer bijna een jaar vaste prik. De fotoshoots kunnen soms best wel intensief zijn. Het is een hoop geregel en georganiseer, dingen lopen altijd anders dan bedacht én soms is het ook nog wel even puzzelen met kinderen, kledingstukken, verschillende maten, past het wel, past het niet, om over schoenen maar te zwijgen. En dan heb ik het nog niet eens over het weer! En eigenlijk ook nog niet over die tal van andere factoren die invloed hebben op onze wekelijkse fotoshoot. Je zou nu toch wel denken dat zoiets – na bijna een jaar- als een geoliede machine loopt. Nou, we zijn goed opweg! Soms heb ik wel eens gedacht, wat zou het toch veel makkelijker zijn om met volwassen modellen te werken?! Ze hebben allemaal dezelfde -graatmagere- maat 34-36 en zijn erg makkelijk aan te sturen. Dat is bij kinderen wel even andere koek. Kinderen zijn zó recht door zee, zó oprecht, zo volmondig, zo vrij en zo eerlijk. En af en toe zo tegendraads. Soms sla ik stijl achterover door hun opmerkingen, door hun gedrag. Soms geeft het stress, soms ga ik plat van het lachen. Kinderen zijn zo spontaan, zo eigen, zo onvoorspelbaar en zo origineel soms! Ze zijn zo vrij, zo grappig, zo fantasierijk, eerlijk, zo grenzen loos. Kinderen zijn zo onbevangen, zo zichzelf. Waren wij volwassen dat ook soms maar iets meer. Ja. Dan konden we lachen. Dan konden we gek doen.

Ja! Kinderen zijn de leukste om aan te kleden, de leukste om voor te shoppen, de leukste om mee te werken. Hun blije reacties zijn de beste. Dat zou ik toch voor geen goud willen missen. Weer of geen weer. Doe mij dus nog maar heel lang Kindermodeblog én nog 1000 shoots! 🙂

– X♡ – Free

frederieke wieberdink

Groot Formaat - Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-54

frederieke wieberdink

frederieke wieberdink

frederieke wieberdink

Groot Formaat - Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-69

frederieke wieberdink

frederieke wieberdink

Kleding Frederieke: Shirt en vest Zara, Jeans Pull & Bear
Kick: Jas Tumble ‘N Dry, trui molo, jeans Zara, schoenen Momino (blogpost komt nog online)

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: , , ,