PERSONAL COLUMN: HET SNOT VOOR DE OGEN BLOGGEN

Hebben jullie fijne paasdagen gehad? Inclusief goede vrijdag hoop ik? Ikke wel! Laatst vertelde ik je al – nogal stellig – dat een ondernemer nooit vrij is. Echt nooit! En hoewel ik dat nog steeds kan beamen, probeerde ik het dit weekend toch eens over een andere boeg te gooien. Ik probeerde een soort formule toe te passen. Lees: 4X24/7 de online stekker eruit. Natuurlijk niet uit Kindermodeblog –néézeg– maar uit mezelf om ermee bezig te zijn. Ik probeerde om die soms tot irritant aan toe doorzichtige draad tussen mijn rechterhand en mijn iphone / mailbox / Kindermodeblog / Facebook / Instagram / MamaGlossy te verbreken. En de laptop was al helemaal verboden terrein. Het voelde wat onwennig. Ik ben namelijk nogal fanatiek met al dat online gebeuren. Ken je de uitdrukking, ‘het snot voor de ogen trainen’? Ik ben nu bijna 4,5 jaar bezig en durf wel te zeggen dat ik mezelf het snot voor de ogen heb geblogd. En hoe meer de vaart erin komt, hoe langer de dagelijkse ‘to do’ lijstjes lijken te worden. Logisch ook wel. Maar nu dus even 4 dagen niet. Of bijna niet. Het team van Kindermodeblog draait de blog dan gewoon door en voor mij?! Familytime!! Met z’n viertjes! Yes!

Doutzen had haar eerste zwemles ooit – bijzonder moment / ik natuurlijk apetrots – en Oliver kon de eerste paas eieren van zijn leven zoeken en stak na elke vondst zijn arm apetrots in de lucht om dat ei vervolgens als een soort kogelstoter met een reuze smak op ons houten parket te lanceren. Gelukkig had deze moeder de eitjes extra hard gekookt ;).

Maar de vorige keer dus – dat we familytime hadden- namen we de boot naar Vlieland om uit te waaien. En hoewel ik toen al kon bevestigen dat je alles even loslaat als je op de boot stapt en beweerde dat het echt waar is, moet ik nu nog even benadrukken dat het écht waar is. Want ondanks 4 dagen ‘vrij’, bleef toch een deel van mij met mijn bedrijf bezig. Mijn derde kind: Kindermodeblog. Ik vond het dan ook helemaal geen straf om maandagavond mijn laptop weer open te klappen om te bloggen. En dat ik dinsdag weer naar kantoor ging? Ook verre van vervelend. Want ondanks mijn never eindigende to do lijstjes word ik nog steeds elke dag -24/7- ontzettend blij van Kindermodeblog! De leuke merken, de collecties, de webshops, de outfitjes, de Hippe Kids….Blij word ik ervan. En ik hoop jullie ook!!

Na een heerlijk lang weekend met mijn gezin ging ik dus gister weer aan het werk en was het vandaag weer tijd voor onze wekelijkse fotoshoot maar deze keer met extra veel verschillende kids. Ik kan niet wachten om alle blogs en outfits weer met jullie te gaan delen!

En jullie? Wat hebben jullie met Pasen gedaan? Volop genoten van familie en gezin? En het werk even losgelaten of merken jullie ook dat het soms lastig is met de gewenning – of beter gezegd de verslaving- van telefoons en social media?

– X♡ – Free

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-22

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-41

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-48

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-70

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-60

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-3

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-66

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-68

Kindermodeblog persoonlijke column frederieke wieberdink-27

Frederieke: Trui en jeans Pull & Bear, riem No1 Fashion
Nanna: Broek Petit Bo, Sweater TootsaMcGinty

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: ,