WAAR MAG JE MIJ ‘S NACHTS VOOR WAKKER MAKEN?


Bring me sunshine! Voor een warme en zonnige dag op het menu mag je me altijd ‘s nachts wakker maken. Dat ik deze leuke sweater bij de Zara dan ook meteen in mijn winkelmandje zwieperde, kan dan ook geen verrassing zijn. Ik vind deze trui perfect matchen bij de legging van het Spaanse Lötiekids die Pippa vandaag draagt. Pippa d’r schoenen van Petit Puk spetteren d’r helemaal uit door de knalroze kleur. Alles dat Pippa draagt is van een ander merk, maar toeval of niet, wél allemaal uit Spanje. Enne leuk hoor die Spaanse kleertjes, maar laat Spanje ook de zon hier snel heen sturen. Have a fabulous day!

Je shopt de legging via deze link

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-30

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-29

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-33

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-152

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-159

Door op deze link te klikken ga je naar Lötiekids

Wat vinden jullie van deze outfit?

 

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , , ,