UNBOXING BLOG WEHKAMP FREDERIEKE + DOUTZEN +OLIVER

Hi iedereen! Wij hebben herfstvakantie deze week. Lees: we hoeven niet naar school, niet naar hockey, niet naar piaonoles, en we hoeven geen wekker te zetten. Niet dat dat nodig is hier in huis. Ik zet de wekker al 8 jaar ‘voor de zekerheid’ want theoretisch zou het kunnen he, dat ze gaan uitslapen. Ok, ik droom nog even verder 😉 Anyway, herfstvakantie, dat betekend dat we heel veel leuke dingen gaan doen, maar vooral ook dat we veel thuis zijn en dus ook heel veel gaan bankhangen. LOVE IT! Met dikke letters ja, omdat ik het écht heel fijn vindt! En de eerste dag van onze herfstvakantie is iig al goed begonnen. Wij mochten namelijk een heel leuk pakketje gaan unboxen. Gezellig met z’n drietjes. Op de bank.
Ik mocht bij wehkamp namelijk wat leuks bestellen voor Doutzen en Oliver. En wat zijn ze – wat zeg ik? – wat zijn WE er blij mee!

Voor Doutzen heb ik een gestreepte legging van Tumble ‘N Dry, een sterrenblouse van Mango en een lichtroze sweater van America Today én witte Adidas sneakers geshopt. Een combinatie waar ik echt mega blij van wordt! En Doutzen zelf gelukkig ook!  Vooral de gestreepte legging en de sterrenblouse, die zijn echt zooo gaaf! Wat vinden jullie van deze items en van de outfit?

Voor Oliver heb ik ook hele leuke hippe items geshopt. Een mooie donkere jeans van Sissy Boy, een sweatertje van Mango, een sport vest van Tumble ‘N Dry en witte Adidas sneakers.

Het fijne van shoppen bij wehkamp vind ik dat je keuze hebt uit veel verschillende kindermode merken, zowel in style als in prijsklasse. Zo kun je een fijne mix maken van betaalbare merken met de wat duurdere items. Daarnaast is het ook gewoon makkelijk surfen op de site, omdat je goed kunt zoeken op wat je zoekt. Merk en maat, dat zijn voor mij altijd de belangrijkste zoektermen. Waar zoek jij meestal op bij het online shoppen? Let me know, want ben best wel benieuwd!!

Nou, ik ben weer helemaal blij met deze nieuwe kleertjes en hoop dat ik je kan inspireren met deze combinaties ! Wat vind jij van de items / outfits die ik heb geshopt? Welke springt er voor jou het meeste uit? Leuk als je me dit laat weten in een comment op Facebook of Insta.

Hebben jullie ook nu herfstvakantie toevallig of gewoon aan het werk?!

XFREE

Je kunt via deze link de kleding bij wehkamp shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van wehkamp te gaan

Wat vind jij van de geshopte items?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie