GENOEG OPTIES MET DEZE MUSTHAVE


Komt dit broekje jou ook zo bekend voor? Dat zou heel goed kunnen kloppen! We lieten ‘m je al zien in deze blogpostDe vorige keer zag Phileine al in dit supertoffe Tumble ‘N Dry broekje met een heel hip blousje erboven.
Haar vorige outfit was qua kleuren combinatie best wel veilig. Deze keer gaan we meer spetteren, we gaan voor meer contrast! Phileine heeft een toffe trui met grove streep aangetrokken. Oh yes!

Dit heerlijke bloemige broekje zit alsof je een pyjama aan hebt en valt eindeloos te combineren en daar worden we blij van. Een leuke witte sweater erop lijkt me ook erg leuk staan! Of een effen donkerblauw vestje? Of roze? Of paars! Het moge duidelijk zijn. Opties genoeg met deze musthave pants! En fijne bijkomstigheid, tis een betaalbaar broekkie! Have fun en shopze……

Via deze link kun je het broekje meteen shoppen

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-76 Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-81 Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-79 Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-80 Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-75

Word jij ook zo ontzettend blij van Tumble ‘N Dry? Neem snel een kijkje in de webshop want de nieuwe collectie is uitgeverd….Wij kunnen niet kiezen!

Je kunt via deze link naar Tumble ‘N Dry

 

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,