SALE MUSTHAVE | TUMBLE ‘N DRY


Eén van de nieuwe winter collecties waar ik erg naar uit kijk is die van Tumble ‘N Dry! Altijd stoer en lekker draagbaar met een goede vertaling van fashion trends in de collectie, maar toch heel duidelijk is het kleding voor kinderen. Ook vind ik de prijs / kwaliteit verhouding van dit merk erg goed. Zowel voor werk als privé is dit een merk dat ik graag in m’n handen heb. Het jurkje van Loïs dat ik graag met jullie wil delen is nog van de zomer collectie maar kun je nog perfect een tijdje doordragen. De kanten ster is mooi uitgewerkt en de stof van het jurkje lekker zacht. Een paar all stars of sandaaltjes eronder en je dochter is klaar om fashionable de straat op te gaan. Ik zeg yes – tegen deze dress! En weet je? Deze musthave jurk scoor je nu voor pak ‘m beet 20 euro. Ik zeg, doen!

Klik hier om dit jurkje meteen te bestellen

5klein

4klein

2klein

8klein

10klein

1klein
Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry

 

Wat vinden jullie van deze jurk?

Foto’s door Jamie Snoeck

Tags: