TUMBLE ‘N DRY | MUSTHAVE BOMBER JAS


De bomber is back! En Licia draagt vandaag een super stoer exemplaar van de nieuwe zomer collectie van Tumble ‘n dry. Pssst! Deze bomber shop je op de jongens afdeling, maar kan ook gewoon door echte girls gedragen worden. Mijn tip is dan wel: laat in je outfit wel iets meisjes achtigs terugkomen. Een girly kleurtje zoals geel of roze, of draag de bomber in combinatie met een leuk rokje. Licia draagt ‘m met een sweater van Mingo Kids en een legging met roze streep Scotch R’Belle. Heb jij al een bomber in huis, voor jezelf of de kids? En hoe draag jij ‘m t liefste? Have a happy day!

Via deze link kun je de jas van Tumble shoppen

_63A2271

_63A2248

_63A2166

Klik hier om Tumble ‘n Dry te shoppen

Heb jij ook al een bomber in huis?

 

Foto’s door Alina Krasieva 

Plaats een reactie