TUMBLE ‘N DRY MUSTHAVE SWEATER


Het klinkt misschien zo cliché, maar je kunt niet plenty-plenty-plenty leuke sweaters in de kast hebben liggen. Ze combineren zo makkelijk en het draagt zo fijn. En deze leuke trui van Nanna willen we daarom graag even met je delen! Dit is zo ééntje die net even anders is dan een normale grijze trui. Hij is van voren iets korter dan van achter en er zitten stoere ritjes in. En door de fleurige palmbladeren op de mouwen kun je met deze trui onmogelijk een saai muurbloempje zijn 😉 En niet alleen deze trui is de bom maar nog veel meer van de nieuwe Tumble ‘N Dry zomercollectie. Hoe zit dat bij jullie? Zijn jullie ook zo enthousiast? Wij krijgen van de nieuwe spontaan zin om te gaan surfen met al die palmbomen en bloemen.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? En van Nanna d’r nieuwe trui?

Je kunt via deze link de trui shoppen

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-048

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-43

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-48

Wat vinden jullie van deze trui?

Je kan de gehele collectie direct bekijken door op deze link te klikken

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: