AIDEN HOUDT VAN DIERENPRINTJES


Door: Sophary

Vorige week was het catwalkspektakel in New York met Fashionweek! In ‘the big apple’ worden de meeste trends geboren. Natuurlijk volg ik de hightlights van dit spektakel via verschillende fashionsites. Super tof hoor om al die trends te zien, maar dat zijn trends voor winter 2015 – 2016. Die winter is nog zo ver weg. Daar ben ik nog helemaal niet mee bezig. We zitten zelfs nog middenin de winter. Ik kijk liever eerst uit naar de lente en zomer van 2015 en ben vooral druk bezig met leuke items te selecteren voor deze lente/zomer.

Maar voordat die eerste echte lentezon gaat komen, moeten we het nog doen met deze koude dagen. Gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind en maakt de zon de gure dagen wat draaglijker, waardoor Aiden niet helemaal dik ingepakt naar buiten hoeft.

Zoals ik in mijn vorige blog al had benoemd, is Aiden tegenwoordig helemaal into dierenprintjes. En daar maak ik maar meteen gebruik van. Vandaag heeft hij een sweater van Mini Rodini aan met tijgerprint. De oranje gekleurde tijgers ‘schreeuwen’ om aandacht en vallen enorm op. Daarom heb ik er voor gekozen om de rest van zijn outfit rustig te houden met een zwarte harembroek, donkere bodywarmer en sjaal. Allemaal van Zara. Wat vinden jullie van zijn outfit?

Via deze link kun je Mini Rodini shoppen

DSC_0194

DSC_0228

DSC_0208

DSC_0230

DSC_0240

DSC_0235

Klik hier om Mini Rodini te shoppen

Wat vinden jullie van Aiden z’n outfit?

Tags: , ,