PHILEINE IN NEW YORK FASHION ITEM


Diegene die ook grote modebloggers volgen – op facebook, instagram of waar dan ook – zal het vast niet ontgaan zijn: het is New York fashion week! De outfit van kleine fashionista Phileine is daar vandaag –knipoog– helemaal op afgestemd. Misschien heb je dit coole NYC al eerder voorbij zien komen op Kindermodeblog, bij Milan of Aiden. Maar weet je? Ik vind dit shirt van Petit by Sofie Schnoor ook zó tof voor meisjes. Je draagt het dan gewoon met een item dat héél meisjes achtig is. Phileine draagt het NYC shirt met een rokje en maillot van Funky Legs. Ziet ze er niet te cool uit?! Ik ben stiekem helemaal verliefd op dit shirtje en outfitje. Ik vind trouwens de hele collectie van Petit by Schnoor erg leuk. Psssst…de nieuwe collectie is ook binnen gekomen en ziet er tof uit! Have a fabulous day….

Je kunt het shirtje hier shoppen

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-104

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-110

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-108

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-105

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-106
Je kunt via deze link meer bekijken bij Little Different

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: