FASHIONABLE AIDEN IN NYC SHIRT


Door: Sophary

Je kent ook vast dat gevoel wanneer je s’ochtends wakker wordt en je kledingkast open doet – en al je kleding er net niet uitvalt bij het openen van de deur – je denkt … ‘waarom heb ik niks leuks meer in mijn kast?’

Ik ben zo’n type mama die veel geld uitgeeft aan kinderkleding, maar ook evenveel of misschien wel meer aan mijn eigen kleding. En dan ook nog eens nooit genoeg hebben … pffff. Hoor jij ook bij team Mama – ik koop zowel veel voor mezelf als voor de kids –  of hoor jij toch bij team Kids – ik koop vooral heel veel voor de kids en vergeet soms wel eens mezelf 😉 ?

Terwijl ik vanochtend dan weer tot de conclusie kom dat ik toch echt weer niks leuk heb hangen, valt mijn oog op het t-shirt van Aiden met opdruk van NYC. Dat brengt me op shop ideeën. Ik ga een bucketlist opmaken met steden waar ik graag nog eens naar toe zou willen om te shoppen. En New York City staat voor mij op 1! Want tja, als stylist van je eigen zoon, moet je ook een shopdoelstelling hebben ;-). Om dit goed in beeld te houden, mag Aiden mij vandaag heel de dag aan herinneren met z’n t-shirt van Petit by Sofie Schnoor.

Ik ben benieuwd in welk team jij zit?

Je kunt het coole shirtje hier shoppen

DSC_0014 (1)

DSC_0016

DSC_0028 (1)

DSC_0034

DSC_0038

Je shopt het coole NYC shirt hier!


Wat vinden jullie van Aiden z’n coole outfit?

Tags: ,