COLOR ME WHIMSY NEW YORK


Een nieuwe kinderkleding webshop uit New York waar ik laatst over blogde, blijft me aantrekken. Logisch misschien, want zoals je kon lezen was ik op slag verliefd. En nu ik weet dat ze snel wisselende collecties hebben, ga ik er regelmatig even een kijkje nemen om te zien of ze iets nieuws hebben en om er meteen nieuwe inspiratie op te doen. Ik heb er nog niets besteld, dus ik kan hier geen oordeel vellen over de prijs kwaliteit verhouding. Maar ik ga in het nieuwe jaar zeker een aantal items aanschaffen bij Color me Whimsy als er weer wat meer ruimte in de kast komt van Doutzen.

Wat ik zo leuk vind aan de kinderkleding van Color me Whimsy is de stijl en de hipheid. Alles is super trendy en je ziet trends uit de volwassenmode maar alles toch op een kinderlijke manier gebracht. Helemaal leuk!

Klik hier om direct naar Color me Whimsy te gaan
cheetah-army-jacket-colormewhimsy

star-pop-padded-winter-jacket-colormewhimsy

knit-fleece-aztek-pants-kids-fashion-holidays-colormewhimsy-4

 

 

free-bird-sweater-orange-colormewhimsy
Klik hier om te shoppen bij Color me Whimsy 

Tags: ,

Plaats een reactie