GEWELDIGE KINDERKLEDING UIT NEW YORK


Door Kindermodeblog’s trendwatcher Sophie werd ik getipt over een nieuwe Amerikaanse kinderkleding webshop. In deze New Yorkse shop vind je geweldige kinderkleding en proef je de heerlijke mix van New Yorkse en Zuid Koreaanse stijl. Bij mijn eerste bezoekje aan deze kinderkleding webshop was ik dan ook op slag verliefd. De kleding, de styling, de combinaties. Gewoon alles. Ik ben super enthousiast en heb deze shop meteen een plekje in mijn favorieten gegeven. Ga snel kijken en oordeel zelf!

Klik hier om naar Color Whimsy te gaan

colormewhimsy


Klik hier om naar de shop te gaan 

Wat vind jij  van deze stijl en kinderkleding?

Tags:

0 Reacties

  • door Jerrine Vermeulen
    Posted 9 december 2013 13:46 0Likes

    Trés cool!!!

  • door Frederieke Wieberdink
    Posted 9 december 2013 13:49 0Likes

    Gaaf he!!! Te cool gewoon.

Plaats een reactie