INGEPAKTE TIBEAU


Door: Frederique

Bbbrrrrr wat een kou weer de afgelopen dagen. De temperatuur daalde onder nul en gevoelsmatig was het nog velen malen kouder. Her en der in het land daalden er zelfs nog wat vlokken sneeuw naar beneden. Tijdens het aankleden van Tibeau kijk ik naar buiten en vraag ik me af wat we vandaag zullen gaan doen. Het is prachtig weer en het zonnetje schijnt. We gaan lekker een stukje fietsen!

Maar als ik het al koud heb, hoe koud moeten mijn kids het dan wel niet hebben? En wat trek ik ze in godsnaam aan met die koude dagen en helemaal wanneer we naar buiten gaan? Herkennen jullie dit probleem? ‘Zorg ervoor dat de baby altijd een laag meer aan heeft dan dat je zelf draagt’ hoor ik mijn kraamverzorgster nog zeggen. Oké dan gaan we voor laagjes; een romper met lange mouwen, een T-shirt er overheen en daarover nog een vestje.

Een lekkere warme muts en shawl kunnen uiteraard niet ontbreken wanneer we gaan fietsen. Een tijd lang ben ik op zoek geweest naar een leuke shawl en muts en dan het liefst in een set-vorm. Best lastig blijkt toch, want of de mutsen zijn veel te groot voor mijn kleine man of er staan allerlei drukke prints op wat weer niet matched met z’n jas. Een vriendin attendeerde me op de basis collectie mutsen en shawls van de welbekende winkelketen HEMA.

Tibeau draagt een stoer gevoerd antraciet vest van het merk Gold Belgium gecombineerd met een gebreide muts en shawl van de Hema. De shawl is ook gevoerd zodat er geen wind door heen kan en lekker zacht aan z’n snoetje aanvoelt.

Tibeau is goed ingepakt en klaar om lekker mee te gaan fietsen…zo te zien heeft hij er zin in! Wat vinden jullie van z’n look?

Klik hier om te shoppen bij Hema

FullSizeRender (13) FullSizeRender4 (1) FullSizeRender2 (1) FullSizeRender3 (1)
Je kunt via deze link shoppen bij Hema

Wat vinden jullie van Tibeau z’n look?

Tags: , ,