VAKANTIESTRESS MET TIBEAU


Door: Frederique

Vakantiestress hoor ik jullie denken? Het is toch juist fijn dat de vakantieperiode is aangebroken en je lekker met je gezin kunt gaan genieten van het mooie weer? Absoluut en ik kijk er ook heel erg naar uit om even niet te hoeven werken, niet de dagelijkse race tegen de klok te hoeven voeren maar gewoon fijn met manlief en kids te zijn! Maar als ik aan vakantie denk, dan denk ik aan zon. Denk ik aan zon dan denk ik aan een goede bescherming voor mijn kids. Dat betekent zonnebrand, zonnebril, UV zwemkleding maar ook iets voor op het hoofd. En dan slaat de stress toe! Ik zoek me suf naar iets voor op dat bolletje van Tibeau. Hoedjes en petjes heb ik al geprobeerd. Een leuke bandana voor boys kan ik nergens vinden dus tegen beter weten in heb ik het zelfs geprobeerd met een zakdoek.  Het is allemaal geen succes; of ik vond het niet mooi (lees: vreselijk) of Tibeau trekt het constant van zijn hoofd.

Er zijn zoveel leuke fashionable items welke behoren tot de categorie zomer/zon maar waarom vind ik dan geen leuk hoofddeksel voor Tibeau? Die rieten Alpacino hoedjes vind ik te gek, maar in de praktijk werkt het niet. Tibeau trekt het telkens van zijn hoofd.

HELP lieve lezers van Kindermodeblog, hoe doen jullie dat? En waar vind ik zoiets voor mijn stoere man?

IMG_2579 IMG_2581