TIBEAU IN HEMA ZWEMSHORT


Door: Frederique

I know I know…de temperatuur is nog niet boven de 10 graden gekomen of ik ga bloggen over badkleding. Ik kan niet zeggen dat ik een winterdepressie heb maar dat ik toe ben aan de zomer ja dat zeker! Lekker weer, een zonnetje, veel buiten zijn en in datzelfde rijtje hoort ook vakantie te staan. Hebben jullie al plannen of misschien zelfs al geboekt? Wij zijn er nog niet helemaal over uit. Waarschijnlijk brengen we een groot gedeelte van de zomer door in de welbekende badplaats Knokke-Heist. Ik ben daar opgegroeid en vind het fantastisch dat mijn kids dat nu ook mogen doen. De bevolking van Knokke-Heist bestaat bijna alleen maar uit mooie mensen met mooie kleding en tot in detail gestyled. Iets waar ik echt van kan genieten! Uiteraard kunnen wij niet achterblijven en daarom dat ik nu alvast ben gaan speuren naar leuke badkledij voor Tibeau. Links en rechts heb ik verschillende moeders gevraagd waar zij shoppen maar veel van hen vinden het niet nodig dat zo’n klein mannetje een zwembroek draagt. Vaak dragen hun zoontjes slechts een pamper of zelfs helemaal niets. Dat en het feit dat de swimshorts die ik tegenkom vaak strak zijn van model (iets waar ik absoluut niet van hou) maakt het de search niet gemakkelijk. Toch nog niet zo’n gek idee om nu alvast deze zoektocht te starten dus, dat blijkt!

Uit het verleden is gebleken dat warenhuis de Hema een goede basic collectie heeft. Ik kom met regelmaat bij deze winkel voor de rompers voor Tibeau dus een kleine moeite om even langs het rek te gaan met badkleding. Tot mijn grote verbazing zag ik een ontzettende leuke en hippe zwembroek hangen. Donkerblauw van kleur met een print van witte schildpadden erop. En over stylen tot in detail gesproken: er zijn flipflops en een zonnehoedje in hetzelfde design verkrijgbaar. Nou kun je soms ook doorslaan in het matchen van kleding, zelfs bij mij daarom dat ik heb gekozen voor een gevlochten rieten ‘alpacino’ hoedje van de H&M. Laat de zomer maar komen, Tibeau is er klaar voor! Wat vinden jullie van z’n beachlook?

Via deze link kun je shoppen bij Hema

FullSizeRender1

IMG_1281 IMG_1282

Via deze link kun je shoppen bij Hema

Wat vinden jullie van Tibeau’s beachlook?

Tags: