MARINE LOOK | BABY TIBEAU


Door:  Frederique

AYE AYE CAPTAIN TIBEAU – De marine trend is er eentje die eigenlijk nooit echt uit het modebeeld verdwijnt en die we praktisch ieder jaar, vooral tijdens de zomermaanden, wel weer terugzien.

Wij kunnen er hier thuis ook geen genoeg van krijgen. Met regelmaat draagt de hele familie een Betrons streepje of de kleuren (donker)blauw met wit. Sweaters, polo’s en nu is er ook een shortje toegevoegd aan de garderobe van Tibeau. Tibeau draagt een katoenen short van H&M in blauw wit gestreept. De short heeft een printje van ankers en wordt gecombineerd met een donkerblauwe polo met korte mouwen van de ZARA. Met de marinelook kun je eindeloos combineren. Ik heb gekozen voor een classy look, zeker met zijn haren in de zijscheiding. Met dit warme weer zoeken wij het strand op, de Belgische kustplaats Knokke-Heist. Met deze look zal hij niet verlegen zitten om de aandacht van de ‘madammekes’. 🙂

Wat ideaal aan dit broekje is, is dat er in de band een verstelbaar elastiek zit waardoor de omtrek groter en kleiner gemaakt kan worden. Mede hierdoor hebben we extra lang plezier van het broekje. Om de stijl volledig door te voeren en de outfit compleet te maken draagt Tibeau gestreepte espadrilles van de HEMA.

Krijgen jullie ook zo’n ultiem zomergevoel van deze look?

Get the marinelook bij H&M via deze link


FullSizeRender (2) FullSizeRender (1) FullSizeRender (3)

Klik hier om bij H&M te shoppen