SHOPPING: DENIM FOR BOYS


Een denim item is altijd goed, maar jeans op jeans is hot! Zo zagen we Sem in deze blog al voorbij komen in een hip jeans op jeans outfitje. En we hebben de smaak zo te pakken dat we je nog meer jeans items willen laten zien! In deze shopping hebben we veel stoere spijkerbroeken en mooie denim bloesjes voor je gescoord, maar ook coole blauwe items die goed te combineren zijn met jeans. Welk item zou jij shoppen voor je zoontje? Succes met kiezen!

jeans op jeans

1. Overhemd – Zara
2. Spijkerbroek – Zara
3. Overhemd – Scotch Shrunk
4.Overhemd – Zara
5. Trui – Scotch Shrunk
6. Spijkerbroek – Zara
7. Overhemd – Tumble ‘N Dry
8. Spijkerjasje – Rags Industry
9. Spijkerbroek – Tumble ‘N Dry
10. T-shirt – Scotch Shrunk
11. Spijkerbroek – Zara
12. Sweater – Scotch Shrunk
13. Schoenen – Zara

Welk item belandt er bij jouw stoere boy in de kast?

Tags: , , ,