SHOPPING: BLUE BOYS


BLUE BOYS – De kleur blauw is helemaal hip en hoeft helemaal niet saai te zijn, van stoere blauwe sweaters en coole vesten tot leuke romertjes en handige mutsen. De kleur blauw is cool en dat zal jouw grote jongen ook vinden! In deze shopping zie je veel verschillende blauwe kledingstukken die stuk voor stuk echte musthaves zijn. De items zijn van verschillende materialen zoals spijkerstof en jogging en hebben gave prints, bijvoorbeeld legerprint en ruitjes. Jouw jongen zal deze kledingstukken zeker rocken! Welke items vind jij het aller leukste? Je shopt ze allemaal onderaan de foto.

blue boys-001

1. Muts – Little Label
2. Vestje – Noppies
3. Overhemd – Finger in the Nose
4. Sweater – Tumble ‘N Dry
5. Overhemd – Tumble ‘N Dry
6. T-shirt – Tumble ‘N Dry
7. Vest – Mini Rodini
8. Jas – Moodstreet
9. Sweater – Gsus 
10. Romper – Tumble ‘N Dry
11. Jas – Noppies
12. Sweater – Scotch Shrunk

Wat vinden jullie van deze gave blauwe items?

Tags: , , , , ,