BOYS ONLY: BLUE LIKE DENIM


We zien op dit moment hartstikke veel kleurtjes in alle collecties. Super leuk natuurlijk en ook helemaal tof voor de boys! Maar op z’n tijd worden wij ook wel helemaal wild van denim! Een aantal goede denim items mogen niet ontbreken. Denim kan altijd en is tijdloos! Simpel gezegd, een mooie jeans met gympen eronder en een fijn v-hals shirtje is een all-time-favourite look!

Wij laten je vandaag onze favoriete denim items zien, die we o.a. spotten bij Kixx online en waar je nu ook nog eens lekker met 35% korting shopt! Get inspired!

boysjeans

 Blauw hoedje Zara РJeans Vingino РGestreept t-shirt met bretels Scotch Shrunk РBlauwe gympen Converse РSpijkerjack Vingino РGrijs vest Scotch Shrunk РSokken Scotch Shrunk РDonkerblauwe hoodie Retour Denim РCanvas gympjes Zara РLicht spijkerblouseje Name it РGrijze tanktop Blue Rebel

Tags: , , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie