SHOPPING: SCANDINAVIAN STYLE FOR BOYS


Het Scandinavische stijltje…. We love it! Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze kindjes is deze stijl echt to die for. Omdat we het stijltje zo leuk vinden hebben we vandaag voor eens flink geshopt voor de jongens. In de shopping vind je mooie gebreide truien en items met coole printjes. Wij zijn bijvoorbeeld helemaal gek op het Zara broekje met kruizen en het blauw gestreepte rompertje van Tumble ‘N Dry. Welk item belandt er bij jullie in de kast? Je shopt alle items onderaan de foto. Shopze!

scandinavian style

1. T-shirt – Moi
2. T-shirt – Mini & Maximus
3. Broek – Zara
4. T-shirt – Scotch Shrunk
5. Vest – Zara
6. Romper – Tumble ‘N Dry
7. Spijkerjasje – Scotch Shrunk
8. Vest – Mini Rodini
9. Muts – Barts
10. Trui – Zara
11. Spijkerbroek – Zara
12. Vest – Tumble ‘N Dry
13. Hemdje – Mini Rodini
14. Schoenen – Zara

Wat vinden jullie van de leuke items?

Tags: , , , ,